JayJayWon
Reaction score
1,059
Reactions
1,060

Profile posts Latest activity Postings Media Resources Best answers About

  • Hello, In the BROWSERASSIST plugin, when I select "Preset Clothing" and I scan Local Files, the plugin will look for *.vap files in VAM\Custom\Atom\Person\Clothing...while all my *.vap files are in VAM\ Custom\Clothing...How do we get the *.vap files...What is the syntax in "Seach resource" because X:\VAM\Custom\Clothing.... it doesn't find anything.. . Thanks
    Hi man, about your browse plugin, it doesn't work on my vam which is in version 1.20.77.9, error joined. Thanks :
    at MVR.FileManagement.SystemDirectoryEntry..ctor (System.String path) [0x00000] in <filename unknown>:0
    at MVR.FileManagement.SystemDirectoryEntry.get_SubDirectories () [0x00000] in <filename unknown>:0
    at MVR.FileManagement.FileManager.GetDirectories (System.String dir, System.String pattern, Boolean restrictPath) [0x00000] in <filename unknown>:0
    at MVR.FileManagementSecure.FileManagerSecure.GetDirectories (System.String dir, System.String pattern) [0x00000] in <filename unknown>:0
    at JayJayWon.Utils.GetFilesAtPathRecursive (System.String path, System.String[] patterns, Boolean ignoreDisabledFiles) [0x00000] in <filename unknown>:0
    at JayJayWon.Utils+<GetFilesAtPathRecursive>c__AnonStorey0.<>m__1 (System.String directory) [0x00000] in <filename unknown>:0
    at System.Collections.Generic.List`1[System.String].ForEach (System.Action`1 action) [0x00000] in <filename unknown>:0
    at JayJayWon.Utils.GetFilesAtPathRecursive (System.String path, System.String[] patterns, Boolean ignoreDisabledFiles) [0x00000] in <filename unknown>:0
    at JayJayWon.Utils+<GetFilesAtPathRecursive>c__AnonStorey0.<>m__1 (System.String directory) [0x00000] in <filename unknown>:0
    at System.Collections.Generic.List`1[System.String].ForEach (System.Action`1 action) [0x00000] in <filename unknown>:0
    at JayJayWon.Utils.GetFilesAtPathRecursive (System.String path, System.String[] patterns, Boolean ignoreDisabledFiles) [0x00000] in <filename unknown>:0
    at JayJayWon.Utils+<GetFilesAtPathRecursive>c__AnonStorey0.<>m__1 (System.String directory) [0x00000] in <filename unknown>:0
    at System.Collections.Generic.List`1[System.String].ForEach (System.Action`1 action) [0x00000] in <filename unknown>:0
    at JayJayWon.Utils.GetFilesAtPathRecursive (System.String path, System.String[] patterns, Boolean ignoreDisabledFiles) [0x00000] in <filename unknown>:0
    at JayJayWon.Utils+<GetFilesAtPathRecursive>c__AnonStorey0.<>m__1 (System.String directory) [0x00000] in <filename unknown>:0
    at System.Collections.Generic.List`1[System.String].ForEach (System.Action`1 action) [0x00000] in <filename unknown>:0
    at JayJayWon.Utils.GetFilesAtPathRecursive (System.String path, System.String[] patterns, Boolean ignoreDisabledFiles) [0x00000] in <filename unknown>:0
    at JayJayWon.Utils.GetFilesAtPathRecursive (System.String path, System.String pattern, Boolean ignoreDisabledFiles) [0x00000] in <filename unknown>:0
    at JayJayWon.ResourceManifest.RefreshLocalPresetManifest (System.String path, Int32 resourceType, DateTime scanTime, Boolean forceNotNew) [0x00000] in <filename unknown>:0
    at JayJayWon.ResourceManifest.LocalResourcesInit (DateTime scanTime, System.Collections.Generic.HashSet`1 notNewResourceTypes) [0x00000] in <filename unknown>:0
    at JayJayWon.BrowserAssist.Init () [0x00000] in <filename unknown>:0
    !> BrowserAssist.OnDestroy: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object
    at JayJayWon.BrowserAssist.OnDestroy () [0x00000] in <filename unknown>:0
    T
    Totovaalaplage
    JayJayWon.BrowserAssist(Free).8.var
    JayJayWon
    JayJayWon
    @Totovaalaplage - well you shouldnt be getting that obviously. I'm about to go away on holiday for 2 weeks, but I'm really keen to sort this out as its clearly a problem that needs resolving. From what I can see in the error messages - it looks like there is some sort of a corrupted file or folder under your VAM\Custom\Atom\Person folder. BrowserAssist ought to handle it more gracefully, so I need to fix that - but you could check whether there is anything obvious under that folder structure that looks odd or unusual. If your keen to fix it yourself, you could temporarily clear anything under that folder (by moving it somewhere else) and then restart BrowserAssist. It should then work, but you'll lose any local Person presets you have created or downloaded. You could then move the folders back one by one and hence ascertain where the problem lies. If that doesnt narrow it down or if its too complicated, then I'll pick it up with you when I get back from holiday (please remind me if I dont get in touch).

    Lastly, this is probably not the best place to communicate. Maybe posing under the BrowserAssist discussion page might be better. Or if you have Discord, that's the quickest and easiest way to chat as I have my own discord channel.
    T
    Totovaalaplage
    Hello JayJay, I done what you did, and also I forgot to give you one crutial error line. So the gulty is the plugin "PresetMaker" which create some weird directories under custom atom person (skin, hair and so on ... ). After deleted it, reload your plugin wasn"t enough. After a full restart of vam, it works ! Thanks mate for your support !
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top Bottom